Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Guld for landsby 2, nye kortbilleder, KP(t4.2 FØD)

 


Flere gaver - mere sjov! Disse er tre små gaver til alle aktive Travianspillere for at fejre vores fødselsdag. 

Gave 1. Hver spiller der grundlægger deres anden landsby for første gang, får 50 Guld. Belønningen kan kun gives én gang, også selvom spilleren mister sin anden landsby og dernæst bosætter den igen. Så sørg for at din landsby er godt beskyttet, især hvis du bosætter dig i det grå område der kontrolleres af natarene! Der er altid stor efterspørgsel på gode 9- og 15 croppere med gode oaser og vi håber at denne gratis pakke Guld vil hjælpe dig til at holde din landsby sikker.

Gave 2. Hver konto får 500 kulturpoint som basis, helt fra starten. Med reduktionen af kulturpoint som spillerne får for små og store fester og for at bruge kunstværker, ville det tage for lang tid før den anden landsby kunne bosættes. Så for at sætte farten lidt op, besluttede vi at give hver spiller 500 kulturpoint fra begyndelsen, sådan at aktive spillere har mulighed for at bosætte deres anden landsby nogenlunde samtidig med hvad de plejer.

Gave 3. Nyt design på kortet. Landsbyer af forskellig størrelse er nu lettere at skelne. Billederne for vildmarker, søer og bjerge er også ændret. Vi håber at dette øger brugervenligheden ved at fokusere på de vigtige ting og ved at reducere andet "støj" fra det tidligere kort.

Featureoversigt: 
Spillerne begynder med 500 kulturpoint og får 50 Guld som belønning for deres anden landsby. Kortet ser lidt anderledes ud end hvad vi er vant til i T4.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej