Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Opgave 8: Alliance

Opgave navn: Alliance

Beskrivelse 1: Led efter allierede eller kom med i en alliance. Hvis du ingen kontakter har endnu, så kig efter spilleralliancer tæt på dig, eller søg efter en alliance på forum.

Sådan løses opgaven: Der er to måder at komme i en alliance på. Den første er at blive indbudt til en alliance, du kan se hvilke alliancer du er indbudt til i din ambassade. Den anden er at selv at grundlægge en alliance, for at gøre det skal du opgradere din ambassade til trin 3.

Beskrivelse 2: Vi er godt på vej. Jo stærkere og mere aktiv den enkelte spiller er, des stærkere vil I stå som hold. Har I fundet ud af hvordan I rapporterer angreb til hinanden og hvordan I beder hinanden om hjælp hurtigt?

Din belønning: lumber295 clay210  iron235 getreide.gif185 


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej