Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Tildel titel


Denne funktion bruges når du vil give bestemte spillere rettigheder i din alliance. Der er en række rettighedheder som en spiller i alliancen kan tildeles; vi vil ikke gå i dybden med disse rettigheder da der allerede findes en artikel om emnet her med uddybende forklaringer. Alliancegrundlæggere bør altid være varsomme med hvem de giver rettigheder til; at give en spiller de samme rettigheder som dig giver dem mulighed for også at ændre i dine rettigheder. Hvis alliancens grundlægger forlader alliancen uden at andre spillere har de samme rettigheder vil alliancen fortsat eksistere, men inden i alliancen har fulde rettigheder.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej