Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

4. Hvordan fungerer auktioner?

En auktion virker ikke som ved køb/salg i markedspladsen. Derfor vil vi introducere dig til systemet bag.

Du skal forestille dig følgende:

En genstand er til salg og den koster på nuværende tidspunkt 100 Sølv. Spiller 1 synes at denne genstand er 10.000 Sølv værd - så han afgiver et (maksimalt) bud på 10.000 Sølv. Nu vises det højeste bud som 101 Sølv eftersom ingen udover spiller 1 har budt mere indtil videre.

Nu kommer spiller 2 og ser at genstanden bliver solgt for 101 Sølv (det tror han i hvert fald). Så han tænker at denne genstand er 500 Sølv værd og byder den mængde. Nu modtager han en fejlmeddelelse "du blev overbudt".

Det er ikke en fejl og den anden spiller bruger ikke en bot eller noget i den stil. Det er den måde auktionerne fungerer på. Dette "spil" fortsætter indtil spiller 2 byder 10.001 Sølv. Når det sker har han afgivet det højeste bud og vises også som højestbydende.

Jeg har lavet et eksempel for at vise dig hvad jeg mener. Jeg har valgt følgende auktion:

auctions


Afgiver mit første bud:

auctions


Og blev overbudt:

auctions


Nu har jeg afgivet et højere bud og var den højestbydende:

auctions

Der ud over, skal man dog være opmærksom på at der findes et automatisk system i spillet som forhindrer overdrevet høje bud.
Systemet er indført, fordi nogle spillere brugte auktionerne til at overføre sølv mellem konti - spiller A købte genstande fra spiller B til overpris så spiller B fik en masse sølv og kunne overbyde andre på auktioner over værdifulde genstande. 
For at forhindre dette, udregner systemet en mængde sølv man maksimalt kan byde på hver genstand.
Denne mængde er baseret på genstandens normale pris og kan variere i løbet af serveren, efterhånden som normalprisen ændrer sig. Derfor kan man komme ud for at man afgiver et højt bud for at sikre sig at man vinder auktionen - kun for senere at opdage at man har tabt auktionen til et lavere bud.
I sådan et tilfælde er der sket det at systemet har vurderet at ens bud var for højt og har valgt at ignorere det.
For at finde ud af om ens bud er for højt, kan man genindlæse siden(tryk f5) når man har afgivet sit bud. Hvis man stadig står som højeste byder, er budet accepteret, gør man ikke må man prøve igen med et lavere bud.

Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej