Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

At blive farmet

Hvad skal jeg gøre når jeg bliver farmet
At blive farmet er når en eller flere spillere angriber dig hele dagen lang.

Det grundlæggende

Det bedste forsvar: Et gemmested og hvis du er galler en fældebygger.
Er meget billige og næsten alle spillere har et. Det sørger for at du ikke mister alle dine råstoffer hvis du bliver angrebet. Du bør bygge et også selvom du ikke bliver farmet (endnu).
Sørg for at dit gemmested altid er stort nok til at kunne gemme dine råstoffer.

En markedsplads
Råstoffer, du sætter til salg i markedspladsen kan plyndres hvis angriberen kan bære råstofferne efter at have tømt dit råstoflager og dit kornkammer!

Psykologiske aspekter

At være dygtig til spillet er én ting, men at være god til diplomati og have viljestyrke er mindst lige så vigtigt, især for en forsvarer.

 • Bevar roen og være altid høflig!
 • Venner i dit nabolag kan yde værdifuld hjælp
 • Vær kreativ når du forsvarer dig selv
 • Tænk altid i handlinger og konsekvenser
 • Græd ikke over spildt mælk

Til at starte med, er angriberen kun ude efter dine råstoffer. Hvis du begynder at svine ham/hende til vil det hurtigt blive til et personligt vendetta og din situation bliver langt værre.

Strategier

Målet i enhver strategi bør være at forhindre at angriberen stjæler dine råstoffer og måske endda sørge for at angriberen lider tab af tropper ved angreb på dig.

Den nemme

Gemmestedet er dit "våben". Udbyg det nok til at selv en germaner aldrig kan plyndre dine råstoffer, også selvom du ikke er online i en halv dag.

 • Byg en bygning
 • Send dine råstoffer væk

Det aggressive forsvar

Gem dine råstoffer med et gemmested. Derudover uddanner du et mindre antal forsvarstropper så du har lige nok til at forsvare dig imod det antal tropper din angriber sender imod dig (brug kampsimulator!).

Diplomati

Husk at der ligger mange psykologiske aspekter i det at blive farmet. De følgende ting kan være psykologiske aspekter:

 • Meld dig ind i en alliance

  Dit mål vil være at blive medlem af en velkendt og god alliance som din angriber ikke kan hamle op med. I nogle tilfælde kan du endda få angriberen til at returnere de plyndrede råstoffer men husk også at du kan blive angrebet alene fordi du er medlem af en bestemt alliance, hvis der udbryder krig!

 • Direkte kontakt med angriberen

  En meget svær strategi, der er en stor spiller der farmer en meget lille spiller, hvorfor skulle han/hun ville stoppe? - Præcis!

  Der kan kun være én grund: Simpel høflighed, og det er netop hvad din besked bør bære præg af. Husk at mange spillere ikke bryder sig om at der står "PLEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASE" i hver anden linje, så du skal finde en god balance i din skrivemåde.

  Der er aldrig nogen garanti for at spilleren vil holde op med at angribe dig men i mange tilfælde vil de måske hjælpe dig med gode råd.

  Hvis du er usikker på hvordan du kan skrive en god besked til din angriber så lad helt være. Angriberen kan blive sur og øge sine angreb på dig.

 • Kontakt alliancen

  Spørg din egen allianceleder efter hjælp til forsvar eller få ham/hende til at skrive en besked til angriberens alliance. Du bør aldrig selv tage kontakt til angriberens alliance, få din allianceleder til det hvis det skal gøres.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej