Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Ambassade

Embassy

Forudsætninger: Hovedbygning trin 1, minimum Travian Version: 2.5

Ambassaden er stedet for alt vedrørende diplomatiske relationer. På trin 1 kan du træde ind i en alliance, mens du med en trin 3 ambassade kan grundlægge din egen.

Der er ikke længere en begrænsning på medlemstallet i alliancer, baseret på ambassadens niveau. Alle alliancer kan have 60 medlemmer, uanset hvilket trin deres ambassader er på.

De niveauafhængige attributter (som fx byggeomkostninger, antal genererede kulturpoints samt maksimalt antal alliancemedlemmer) kan findes her.
For at få en fuld tabel over byggetider, kan du klikke her for en server med 1x hastighed og her for en server med 3x hastighed.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej