Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Saml tropper

I Travian: Legends er tropper altid bundet til de landsbyer, hvor de er uddannet. De kan forstærke hinandens landsbyer, men kan ikke lægges ind under andre landsbyers hære. I Travian Scattered Empire løsnes der lidt op for dette. I denne specialversion kan spillerne samle deres tropper i en anden landsbys hær på en konto. For at gøre dette, skal hæren man ønsker at samle, sendes som forstærkning til mållandsbyen. Ved ankomst kan spilleren samle hæren i den nye hjemmelandsby. For at gøre det, skal spilleren betale dobbelt så meget som uddannelsesomkostningerne eller bruge guld. Det er muligt at vælge hvilke tropper der skal samles, det er ikke nødvendigt at samle alle tropper på én gang.

Yderligere information:

  • Det vil ikke være muligt at samle bosættere, senatorer/høvdinge/stammeførere eller helte.
  • Samlede tropper vil bruge smedjeopgraderingerne fra deres nye landsby.
  • Det er muligt at samle tropper, der endnu ikke er udforsket i den nye hjemmelandsby.
Screenshot fra forsamlingspladsen
Screenshot fra forsamlingspladsen
Screenshot fra forsamlingspladsen
Screenshot fra forsamlingspladsen når Saml tropper i landsby er valgt

Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej