Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvordan vinder man i Oldtidens Europa-scenariet?

Natarerne er for tiden travlt beskæftigede i en storstillet krig mod en fremmed stormagt, hvilket betyder at de har forladt verden midlertidigt(de vil dog stadig have tid til af og til at overtage hovedbyen når en spiller sletter sin konto). For at vinde krigen mod stormagten har de også taget byggeplanerne til Verdensvidunderet med sig. Det betyder at man ikke længere kan bygge Verdensvindundere for at vinde i OEU-scenariet. Men det er der rådet bod på, for senatet har fundet en ny måde du kan vinde på. Idet kejseren er død omkring samtidig med at Natarerne forlod verden, har de valgt at finde en ny kejser på et lidt alternativ måde:

Senatet har bestemt at den alliance der kan samle flest sejrspoint på 200 dage får indfyldelse i senatet og dermed vinder spillet!

På 2x servere, har senatet bestemt at den alliance der kan samle flest sejrspoint på 140 dage får indflydelse i senatet og dermed vinder spillet! 

Sejrspoint

Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej