Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvad betyder IAP, forbund og krig?

Desværre er ingen alliance alene stærk nok til at vinde serveren, under normale omstændigheder. Derfor kan og vil spillerne benytte diplomati for at undgå fremtidige krige eller forøge deres vinderchancer. Der er tre muligheder: forbund, ikke-angrebs-pagt og krig. 

Forbund

Et forbund er et stærkt bånd imellem to eller flere alliancer. I dette tilfælde hjælper alliancerne hinanden og har et stort samarbejde imellem sig. Normalt hjælper de hinanden ved at sende opbakning eller råstoffer når det er nødvendigt. De kan også koordinere massive angreb sammen, gå i krig sammen og bekæmpe en fælles fjende. På servere, der starter efter 15.09.2019 bruges et nyt forbundssystem, som styrker samarbejdet mellem alliancer yderligere og begrænser deling af opbakninger og råstoffer til medlemmerne af forbundet.

Ikke-Angrebs-Pagt

En ikke-angrebs-pagt (forkortet til IAP) bruges når to alliancer ikke vil angribe hinanden, men heller ikke vil hjælpe hinanden direkte. Det bruges ofte imellem stærke alliancer som ville kunne påføre hinanden stor skade i en krig og gerne vil undgå at det sker. Her er der en begrænsning på 3 pr. alliance.

Krig

Krig er en hård kamp imellem to alliancer. En alliances forbund står ofte bag alliances i tilfælde af krig.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej