Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Diverse

Der er ikke længere en “Plyndringsbonus” til det germanske folkeslag. Germanske tropper kan ikke længere plyndre 20% af andre spilleres gemmesteder ved angreb.

Alle Verdensvidunderlandsbyer er med i spillet helt fra starten.

Natarlandsbyer med et Artefakt.

I modsætning til Verdensvidunderlandsbyer, er natariske landsbyer med et Artefakt ikke med i spillet fra starten. Byerne vil komme frem på kortet efter adskillige måneder.

Bosættelser i det grå område er farligt. Det natariske folkeslag vil afsende adskillige angrebsbølger med katapulter i et forsøg på at ødelægge den nye landsby. Hvis din landsby overlever disse angreb, vil der ikke komme yderligere angreb.

Landsbyer i det natariske område producerer ingen kulturpoint.

Nogle nye og reviderede missioner.

Bosætteres uddannelsespris er reduceret med omkring 20%. De nye omkostninger er:

Hver alliance kan have op til 3 forbund og 3 ikke-angrebs-pagter.

Alliancelederes muligheder for styring af alliancen er forbedret. De kan se og redigere alle alliancemedlemmers rettigheder fra én side. På alliancens nyhedsliste kan der navigeres for også at se ældre nyheder. Samtidigt er der tilføjet nye ting til alliancenyheder.

Der er en ny valuta "Sølv". Du skal bruge Sølv for at afgive et bud, som du kan få via auktioner (egne genstande solgt til andre spillere), finde Sølv på eventyr, missioner fra missionschefen eller veksle 1 Guld til 100 Sølv. Du kan også veksle 200 Sølv til 1 Guld til at bruge på Guldfunktioner.

Hvis en sitter skriver et indlæg på alliancens forum, vil der stå i signaturen "skrevet af sitternavn".

Funktionen "begrænsning af antal troppebevægelser ift. forsamlingsplads" (også kaldet RP-restriction) er fjernet fra Travian 4.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej