Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Hvordan erobrer jeg et artefakt fra natarene?

Du skal angribe den Natarlandsby, hvor artefaktet befinder sig i med din hær samt din helt. Angrebet skal vindes. Du skal også ødelægge skatkammeret i landsbyen. Derudover skal du have et skatkammer på et byggetrin, der modsvaret det artefakt du vil erobre, skatkammeret skal være i den landsby du angriber fra. Skatkammer trin 10 for et lille artefakt og trin 20 for et stort eller unikt artefakt. Artefakter i natarlandsbyer er altid i trin 20-skatkamre, med undtagelse af byggeplaner, som opbevares i et skatkammer på trin 10.

Artefakter vil som regel være godt forsvarede, derfor er det en god idé at bruge en kampsimulator, der kan findes i din forsamlingsplads, inden du angriber, for at se hvor mange tropper og katapulter du skal bruge for at vinde angrebet og ødelægge skatkammeret og dermed kunne erobre artefaktet.

Mængden af tropper i de natarejede artefaktbyer beregnes ud fra de 100 største cleanere på serveren og der står således ikke det samme antal tropper på alle servere.

Tip: Landsbyer, der har et artefakt, kan ikke ødelægges så de forsvinder fra kortet. Denne beskyttelse forsvinder hvis/når artefaktet flyttes eller erobres.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej