Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Saml tropper

Saml tropper er en feature der har været tilgængelig siden 2017-specialen, Ild og Sand. Den tillader dig at samle dine tropper fra forskellige landsbyer til en stor hær, men det kommer med en pris i form af råstoffer eller guld. Tropper, der er samlet, bliver derefter anset som var de trænet i deres nye hjemlandsby; dette inkludere opgraderinger i Smedjen.

Sådan samler du tropper

Du skal gøre følgende:

  • Send de tropper, du vil samle, til den landsby, der skal være den nye hjemlandsby.
  • Gå så ind i Forsamlingspladsen i den landsby, der skal være den nye hjemlandsby.
  • I fanen oversigt, finder du de tropper du har sendt.
  • Klik på linket ”saml med denne landsby”.
  • Derefter vælger du det antal tropper, du vil samle. Dette påvirker prisen for at samle dem.
  • For at fuldføre samlingen, skal du bekræfte at du vil betale prisen enten med råstoffer (du kan bruge NPC Handel, hvis det bliver nødvendig) eller med guld.

Begrænsninger ved brugen af saml tropper

Omkostninger ved at samle tropper

Omkostninger ved at samle tropper afhænger af den hær, der skal samles. Omkostninger er lig med to gange prisen det koster at uddanne dem. Du kan også bruge guld i stedet; dette beregnes ved at dele råstofprisen med 40.000 og afrunde resultatet op.

Eksempel: Du vil samle 1.000 Køllesvingere. 1 enhed koster 95, 75, 40, 40 at uddanne, samlet koster enheden 250 råstoffer. Den samlede omkostning vil derfor være: 250 x 1.000 x 2 = 500.000 (190.000, 150.000, 80.000, 80.000). Du kan i stedet bruge guld, hvilket så vil koste: 500.000 / 40.000 = 13 guld.

Begrænsning

Guldforbrug ved samling af tropper er begrænset til 50 guld pr. landsby pr. dag.

Samling af tropper med råstoffer er ubegrænset. Grænsen for brug af guld nulstilles hver dag, på samme tidspunkt som nulstillingen af daglige opgaver.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej