Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Diverse

Hvordan kan jeg befri tropper som er blevet fanget i fjendens fælder?
Send et almindeligt angreb imod landsbyen som har fangerne. Så længe du har nok tropper til at fylde de resterende fælder og fjerne eventuelle forsvarstropper, vil dine tropper blive befriet.

Kan jeg annullere et angreb?
Ja, men kun 90 sekunder efter det blev sendt.

Hvad er procenten for hver opgradering i smedjen?
Ca. 1.5% pr. opgradering.

Hvad sker der når jeg skifter hovedlandsby?
Hvis du skifter hovedlandsby, vil den gamle hovedlandsby miste alle råstoffelter over trin 10 og stenhuggeren vil blive ødelagt. Yderligere vil stor kaserne og stor stald blive tabt hvis de findes i den nye hovedlandsby. Bemærk: Du kan ikke fortryde ændringen af hovedlandsby!

Kan jeg ødelægge en af mine bygninger?
Ja. Se "Nedrivning af bygninger" under hovedbygning.

Hvordan kan jeg bygge endnu et gemmested?
Først skal du udbygge dit første gemmested til trin 10.

Hvordan virker sult?
1. Fremmede tropper sulter altid først. Efterfølgende vil dine egne tropper sulte i denne rækkefølge: egne tropper fra andre landsbyer, tropper fra samme landsby og til sidst tropper fra samme landsby, som er undervejs.
2. Den troppetype der er flest af vil sulte først indtil der er et ens antal af 2 eller flere troppetyper. Når det sker, sulter tropperne "fra venstre mod højre" - med gallere som eksempel vil det sige falanks => sværdkæmper => stifinder =>.
3. Grundlæggende så er der ingen forskel på helte, senatorer og legionærer. Men tropperne bliver gennemgået fra venstre mod højre og normalt er der flere almindelige troppetyper end specialtropper i en landsby. Af denne årsag sulter kontoens egen helt først til sidst. Husk dog at fremmede senatorer, høvdinge og stammeførere såvel som helte sulter før egne almindelige tropper.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej