Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Handelskontor

Trade Office

Forudsætninger: Markedsplads trin 20, Markedsplads trin 10, minimum Travian Version: 2.5

I handelskontoret bliver handelsmændenes vogne forbedret og udstyret med stærke heste. Jo højere trin, jo mere bliver dine handelsmænd i stand til at bære. For hvert trin denne bygning er udbygget bliver dine handelsmænd i stand til at bære 10% flere råstoffer.

Det romerske handelskontor giver en bonus på 40 % pr. trin istedet for 20 %. Denne bonus gælder kun det romerske handelskontor.

Bemærk: På servere der er startet før 1/1 2019, undtaget Path to Pandora-servere, er bonussen kun det halve (20 % for romere, 10 % for andre folkeslag).

For at få en fuld tabel over byggetider, kan du klikke her for en server med 1x hastighed og her for en server med 3x hastighed.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej