Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Helteerfaring

Antallet af erfaringspoint baseres på værdien af fjendens tab, beregnet som deres kornforbrug. I tilfælde af forsvarskampe, får den forsvarende helt eller de forsvarende helte en mængde, der er afstemt efter hvor meget de og deres tropper hjalp i kampen:

  • Kornforbruget af alle dræbte, fjendtlig tropper medregnes.
  • For hver forsvarer, medregnes den samlede kampstyrke for deres forsvarende tropper og den medsendte helt, i beregningen af hvor stor en andel hver forsvarer bidrager med til den samlede forsvarsstyrke.
  • Hver forsvarende helt modtager den ovenfor beregnede andel af kornforbruget for alle dræbte, angribende tropper som helteerfaring.

Eksempel:

Angriber angriber med 15 Theutaterlyn = kornforbrug på 30.

Forsvarer: Helt A - helt med 1000 kampstyrke plus 20 falanks (samlet 2000 kampstyrke mod kavaleri) / Helt B – kun helt med 4000 kampstyrke (6000 kampstyrke i alt).

Hvis alle angribende tropper dræbes, får helt A 1/3 af erfaringen og helt B får 2/3 aferfaringen ud af det samlede antal dræbte korntropper. I dette specifikke eksempel får helt A 10 erfaringspoint og helt B får 20 erfaringspoint.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej