Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Opgave 14: Brugerflade hjælp

Tæt ved mit billede, kan du finde mere hjælp omkring spillet. Der kan du finde forklaringer omkring brugerfladen og forskellige områder af spillet. Prøv bare selv!

  • Åben brugerfladehjælp og kig lidt rundt i spillet
    Knappen er lidt ligesom tips knappen i din opgaveguide fra missionchefen. Hvis du klikker på den, vil du få en oversigt over de forskellige områder på skærmen. Klik på "luk hjælp og vend tilbage til spillet" -knappen, for at lukke brugerfladehjælpen.

I tilfælde af at du har et særligt spørgsmål, så kan du altid kigge i vores "Answers" først - der kan du finde hjælp. For at komme derhen, klikker du bare på 'i' i toppen af dette vindue, eller i øverste hjørne af skærmen.

Din belønning:  270  300   270   220

Opgave 15 


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej