Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Opgave 12: Rapporter

Din helt er nu på vej tilbage fra det første eventyr. I menuen øverst, kan du finde rapporterne. Åben rapportlisten og læs rapporten fra eventyret.

  • Åben rapportlisten
    Du kan komme til rapportlisten i top menuen. Mellem den store, skinnende guldmønt og de to cirkler til ydre og indre by, er der fire andre cirkler. Ved en af dem, vil en tekst box nu sige "1" - det er din rapportliste, klik på den for at se den.

  • Læs den nye eventyrsrapport
    For at gøre det, skal du bare klikke på den pågældend rapport, når du har gjort det, vil "1" tekst boxen forsvinde. Du kan læse mere om rapporter her.

Du kan allerede se dit udbytte i oversigten. Hvad fik du? Desuden, din helt er småskadet - for at løse dette, giver jeg den lige nogle salver.

Din belønning: 10 Salver. Klik "Hent belønning" for at fortsætte til næste opgave.

Opgave 13 


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej