Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Opgave 6: Heltens produktion

Hvis din helt er i live, kan den producere råstoffer for sin by. Vores opgraderinger medførte mangel på ler. Ændr heltens produktion til ler.

  • Klik på heltens billede og åben oversigten
    På venstre hånds side af skærmen, vil du kunne se et billede af din helt. Hvis du klikker på den, åbner du heltens oversigt. Her fra kan du kontrollere de mange funktioner der angår din helt.

  • Ændr råstoffer til ler og gem
    Under attributter delen af siden, kan du se en område hvor der står "Ændr heltens produktion" - hvis du klikker på de forskellige råstoftyper og klikker på "gem ændringer" knappen i bunden af den side, har du gennemført opgaven. Du kan læse mere om helte her

Flot gjort. Din helt kan hjælpe dig i tider med knaphed på ressourcer. Alle råstoffer den producerer, går altid til dens hjemby, selv hvis den er undervejs. Jeg forøger lige din råstofbeholdning lidt.

Din belønning: Du vil få 200 . Klik "Hent belønning" for at fortsætte til næste opgave.

Opgave 7 


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej