Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Opgave 4: Udvid skovhugger

En større bygning kræver flere råstoffer for hver opgradering, men til gengæld producerer den også mere. Udvid venligst skovhuggeren fra trin 1 til trin 2 nu!

  • Åben trin 1 skovhuggeren
    Klik på den samme cirkel som i sidste opgave. Modsat før, vil du nu kunne se at der står 1 i den, det symbolisere dens byggetrin.


  • Giv ordre til opførelsen af en skovhugger trin 2
    Du vil nu opdage at prisen for opgraderingen er højre end før, og byggetiden ligeledes. Klik på "opgrader til trin 2" knappen for at færdiggøre opgaven.

Visningen af din lagerplads og råstofbeholdning kan findes over din by. Byggeomkostninger tages fra beholdningen. Jeg færdiggør bygningen for dig igen.

Din belønning: Færdiggør opførelsen af skovhugger trin 2 øjeblikkeligt. Klik "Hent belønning" for at fortsætte til næste opgave.

Opgave 5


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej