Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Infrastruktur - Generelt

Infrastruktur

Infrastruktur-bygningerne er alle bygninger, som ikke har noget med militæret at gøre. Infrastruktur-bygningerne beskrives kort nedenfor:

Rådhus
Festerne holdes i rådhuset. Ved trin 1 kan du holde en lille fest, og fra trin 10 kan du holde en stor fest. Fester giver dig kulturpoint og en stor fest kan hjælpe dig hvis du skal erobre en landsby fra en anden spiller.

Stenhugger
Stenhuggeren gør dine bygninger sværere at ødelægge med katapulter. Stenhuggeren kan kun bygges i hovedlandsbyen.

Skatkammer
Skatkammeret Skatkammeret er nødvendigt for at eje et artefakt eller en byggeplan til et Verdensvidunder

Verdensvidunder
Verdensvidunderet, også kaldt WW eller Verdensunder, er påkrævet for at vinde en Travianserver. Den første alliance som bygger et Verdensvidunder til trin 100 vinder serveren.

Hovedbygning
Hovedbygningen, også kendt som HB, er den vigtigste bygning i Travian. Stort set alle andre bygninger forudsætter en hovedbygning trin X for at blive bygget, og udvidelse af din hovedbygning øger også hastigheden når du udvider dine marker og bygninger. Fra trin 10 kan du også rive bygninger ned fra din hovedbygning.

Gemmested
Gemmestedet er beregnet til at skjule råstoffer fra angribere. Dette er især nyttigt tidligt i spillet hvor du ikke har tropper nok til at forsvare dig effektivt imod større modstandere.

Udvidelse - - Palads og Residens
Efterhånden som din første landsby bliver større og større, får du behov for at bygge nye landsbyer. Dette kan gøres ved at uddanne bosættere. Bosættere kan bygges, når du har ledig udvidelsesplads, som bliver tilgængelig når du når palads trin 10, 15 og 20 eller residens trin 10 og 20.

Handel - - Markedsplads og Handelskontor
Du vil altid opleve at have for lid teller for meget af de enkelte råstof-typer, når du spiller aktivt. For at løse dette problem, kan du vælge at handle med andre spillere via markedsplads. Senere i spillet får du brug for bedre handelsmænd der kan bære mere. Dette kan du få ved at bygge handelskontor.

Ambassade
Ambassaden er der hvor diplomaterne bor og mødes. Den gør dig i stand til at tilslutte dig en alliance, eller lave din egen alliance. Du kan tilslutte dig en alliance, hvis du har en ambassade trin 1 og en invitation fra alliancen. For at grundlægge din egen alliance skal du have en ambassade trin 3.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej