Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

03. Hvordan tilmelder jeg mig og logger ind?

OK, jeg har forstået startsiden. Kan jeg så komme i gang med at spille? HVAD? Har du ikke engang oprettet en konto at logge ind på? Det skal du gøre allerførst!

homepage


Som foreslået bør du inden du tilmelder dig læse manualen for at få en bedre forståelse for forskellen mellem de tre folkeslag, men dem vender vi tilbage til, så bare glem dem for nu. Lad os I stedet gå videre med tilmeldingen.

TRIN 1 : Find på et navn. Det lyder enkelt, men kan sommetider være svært. Nogen foretrækker originale og interessante navne, mens andre kan lide at kopiere fra dem hvis talenter med navngivning er større end deres egne. Uanset hvilket navn du vælger til din nye konto så husk at det skal være passende til at ses af børn.

TRIN 2 : Angiv din email adresse. Der er ikke meget mere at sige om dette punkt, da det giver sig selv. Hvis du ikke har en email adresse kan man oprette en gratis på Yahoo, Hotmail, eller Gmail. Alle disse udbydere er gode og troværdige.

TRIN 3 : Dan et kodeord til din konto. Selvom dette er en simpel opgave får du alligevel et par gode råd. Prøv altid at finde på et svært kodeord. Brug aldrig din fødselsdato eller nogen del af dit navn og forsøg altid at gøre kodeordet tilfældigt. Vælg bogstaver og tal der ikke står I nogen speciel orden, det giver ekstra sikkerhed. Bare husk at skrive kodeordet ned så du ikke glemmer det.

TRIN 4 : Vælg et folkeslag. Der er tre forskellige folkeslag at vælge imellem, med hver deres fordele og ulemper. Som nybegynder er det klogt at vælge et folkeslag som passer til dine behov, som er at få mange råstoffer og ikke blive erobret. Til det formål er gallerne, som ikke bare har dobbelt så store gemmesteder men som også forsvarer sig godt, et rigtigt godt valg. Hvis du er mere til offensiv krig og sprede død og ødelæggelse, så er germanerne det rette folkeslag for dig. Romerne er en balance imellem de to andre folkeslag og de kan opføre flere bygninger på samme tid.

TRIN 5 : Vælg en startplacering. Startplaceringen er ikke så afgørende. Faktum er at lige meget hvor du placerer dig i spillet, vil der altid være en som vil forsøge at plyndre dig, så hvad forskel gør det?

TRIN 6 : Her kan du vælge udseende for din helt - du kan også vælge tilfældigt og skifte udseendet senere.

TRIN 7 : Læs og accepter spillereglerne såvel som de generelle betingelser. Det anbefales på det kraftigste at du rent faktisk læser spillereglerne før du trykker ja til at accepterer alt hvad der står i dem.
Derudover kan du tilmelde dig til at modtage spændende nyheder og spilrelateret information.

Hvis du har udført alle de nævnte trin bør din tilmeldingsside se således ud:

homepage


Nu er du klar til trin 8:

TRIN 8 : Tryk på Tilmelding. Dette er nok det mest enkle trin af dem alle. Tryk på boksen hvor der står Tilmelding.

Trin 8 vil føre dig videre til aktiveringssiden, hvor du vil blive budt velkommen til Travian og du vil få besked om at der er blevet sendt en email til din emailadresse. Det eneste du skal gøre er at åbne en ny side, gå til din emailkonto og åbn beskeden, dernæst kopierer du koden og sætter den ind i det lille felt under aktiveringskode. Herefter trykker du på "Bekræft":

homepage


Tip: Hvis du åbner din emailkonto og ikke kan finde beskeden, så kig først i din spamboks/uønsket post, herefter kan du gå tilbage til aktiveringssiden og trykke på det grønne. Det vil føre dig til en instruktion om hvordan du kan få din aktiveringskode. 

Hvis du stadig ikke kan finde beskeden er der flere muligheder. Først og fremmest kan du trykke på linket vist på aktiveringssiden (markeret med røde pile på billedet nedenfor):

homepage


Du kan også forsøge at logge ind med dit kontonavn og den adgangskode du har valgt. Du vil modtage en fejlbesked og du kan trykke på "Mulige årsager" (markeret med røde pile på billedet nedenfor):

homepage


Nu vil der blive åbnet en side hvor de mulige årsager er beskrevet. Udover det vil du have mulighed for at slette din endnu ikke aktiverede konto. Efterfølgende kan du tilmelde dig på ny.

homepage


Din konto er blevet aktiveret! Tryk her for at "logge ind". Indtast dit kontonavn og dit kodeord og tryk på "log ind". Det er meget enkelt, du kunne have gjort dette uden hjælp, men jeg gav den til dig alligevel!

homepage


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej