Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Natarerne

Natarene

NatarNatarerne er et rent computerstyret folkeslag og kan derfor ikke spilles af almindelige spillereByggetiderne i en natarisk landsby er det halve i forhold til en almindelig landsby.

Uafhængige natarlandsbyer

I modsætning til oaser så er de uafhængige natarlandsbyer ikke på kortet fra spillets start. De kommer frem gradvist over hele kortet.

Uafhængige natarlandsbyer er ligesom almindelige landsbyer hvad angår produktion. De udbygger deres råstoffelter og bygger nye bygninger. De uddanner også tropper ind imellem. I modsætning til oaser så uddannes tropperne i kaserne og stald og bliver ikke indsat øjeblikkeligt.

Spillere kan plyndre, angribe og erobre uafhængige natarlandsbyer. Men spillere kan ikke sende opbakninger til landsbyerne; Det forhindrer Travian automatisk. Hvis en spiller bruger katapulter til at ødelægge landsbyen og sænker indbyggertallet til nul, vil landsbyen forsvinde fra kortet, ligesom almindelige landsbyer.

De uafhængige natarlandsbyer vil ikke angribe eller sende opbakninger til en anden spiller eller til andre natarlandsbyer. I hvert fald ikke i T4.0, men deres kunstige intelligens bliver måske forbedret en en senere Travian version 4.x. De vil måske være i stand til at opbakke andre natarlandsbyer eller måske endda angribe spillere, men den ændringer er intet mere end en ide på tegnebrættet i øjeblikket.

Det natariske folkeslag tæller ikke som en spiller. Så et angreb på en uafhængig natarlandsby vil ikke fjerne begynderbeskyttelsen for en spiller.


Verdensvidunderlandsbyer

På t4- og t4.2-servere er alle verdensvidunderlandsbyer placeret i det grå område i centrum af kortet fra spillets start. På t4.2 fødselsdagsspecial og senere spilversioner, er kun 5 af de 13 verdensvidunderlandsbyer placeret i det grå område - de øvrige 8 verdensvidunderlandsbyer er placeret i en firkant rundt om centrum på koordinaterne (100|100), (100|0), (0|100), (100|-100), (-100|100), (-100|-100), (-100|0) og (0|-100).


Natarlandsbyer som har et artefakt

I modsætning til verdensvidunderlandsbyerne, så er natarlandsbyer med artefakter ikke placeret på kortet fra spillets start. De kommer først frem efer adskillige måneder.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej