Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Stort Kornkammer

Great Granary

Forudsætninger: Hovedbygning trin 10, Hovedbygning trin 0, kan bygges flere steder i den samme landsby, minimum Travian Version: 2.5

Det korn der produceres i dine kornavlere opbevares i kornkammeret. Det store kornkammer tilbyder dig mere plads og holder dit korn mere tørt og mere sikkert end det normale kornkammer.

Efter at have bygget et stort kornkammer op til trin 20, kan du bygge flere store kornkamre.

Denne bygning kan kun bygges i de gamle natariske landsbyer eller med særlige natariske artefakter.

Bemærk venligst at i en Verdensvidunderlandsby, er byggetiderne kun de halve af hvad de vil være for landsbyer der har et a stort kornkammer/stort råstoflager artefakt.

De niveauafhængige attributter (som fx byggeomkostninger, antal genererede kulturpoints samt kapacitet) kan findes her.
For at få en fuld tabel over byggetider, kan du klikke her for en server med 1x hastighed and her for en server med 3x hastighed.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej