Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Bygning - Palisade (Gallere)

Palisade

Forudsætninger: begrænset til Gallere, minimum Travian Version: 2.5

Ved at bygge en Palisade kan du beskytte din landsby imod fjendens barbariske horder. Et højere trin på din palisade giver dine tropper en højere forsvarsbonus. En Palisade kan kun bygges af Gallere og er gennemsnitlig, både når det kommer til den forsvarsbonus den giver og mængden af rambukke der skal til for at ødelægge dent.

Den bonus dine tropper får beregnes i procent og er (1.025^level)*100. En liste over hvor mange rambukke der skal til for at ødelægge en palisade på et givent byggetrin kan ses nedenfor.

Derudover stiger landsbyens grundforsvar med 8 defensive point for hvert trin du udvider din Palisade.

Palisaden kan kun bygges i yderkanten af din landsby ved siden af voldgraven.

De niveauafhængige attributter (som for eksempel byggeomkostninger og antal optjente kulturpoints) ses her.
For at få en fuld tabel over byggetider, kan du klikke her for en server med 1x hastighed og her for en server med 3x hastighed.

Den nedenstående tabel viser hvor mange Rambukke der skal til for at ødelægge palisaden. Antallet af Rambukke der fremgår af listen er det antal der skal overleve slaget.

Trin på mur Rambukke nødvendige
1 1
2 2
3 4
4 6
5 8
6 11
7 15
8 19
9 23
10 28
11 34
12 40
13 46
14 53
15 61
16 69
17 77
18 86
19 96
20 106

Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej