Travian Answers

Lad os begynde med dit spørgsmål

Søg efter besvarede spørgsmål

For at finde et svar skal du først vælge en overordnet kategori og dernæst vælge underkategorier indtil du finder frem til dit svar. Hvis du ikke finder det svar du søger vil du kunne kontakte os direkte.

Jeg har et spørgsmål om...

Flere detaljer:

Søg via. oversigt

Foretrækker du at søge via en normal sideoversigt sådan som du kender det fra dine foretrukne internetsider? Det er ikke noget problem, du kan bruge Answers oversigtsnavigation til at finde dit svar.

Nye landsbyer

Når du har et Palads trin 10, 15 og 20 eller en Residens trin 10 eller 20 kan du, hvis du har nok kulturpoint, grundlægge en ny landsby eller erobre en.
For at kunne grundlægge en landsby, skal du bruge 3 bosættere og et ubesat område på kortet For at erobre en landsby, skal du bruge en senator/høvding/stammefører og en by på kortet.

Hvordan grundlægger jeg en ny landsby?

For at kunne grundlægge en landsby skal du bruge 3 bosættere og et ubesat område på kortet og nok kulturpoint. Det er ikke nødvendigt at udforske bosættere, du kan bygge 3 med det samme du har et trin 10, 15 og 20 palads. Med en Residens kan du kun uddanne 6 bosættere i alt, 3 ved trin 10 og 3 ved trin 20. For at opføre et Palads skal du have en Hovedbygning trin 5 og en Ambassade, for at opføre en Residens behøver du bare en Hovedbygning trin 5. Når du har uddannet 3 bosættere kan du vælge et tomt felt på kortet og trykke på "Grundlæg ny landsby" (Tip: du skal bruge 750 af hvert råstof!) herefter vil dine bosættere forlade deres hjemby og grundlægge en ny landsby for dig.

Hvordan erobrer jeg en landsby?

Kig på siden om erobring af landsbyer for mere hjælp.


Er dit spørgsmål blevet besvaret tilfredsstillende?

Ja   Neutral   Nej